Patrick Tiehuis

Ik ben geboren en getogen in het mooie Twente, getrouwd met Eva en vader van Daan en Emma. In mijn vrije tijd ben ik graag onder de mensen en doe leuke dingen met familie en vrienden. Ik ben een echte sportman die gaat voor uitdagingen en hier veel energie van krijgt. Ik ben sinds 2003 actief in het  begeleiden van zakelijke financieringsaanvragen en bedrijfsadvies. Hierbij kan ik echt genieten van gesprekken met MKB ondernemers en een kijkje in de keukens van al die verschillende bedrijven. Grootste gedeelte van mijn loopbaan (13 jaar) werkzaam geweest als relatiemanager bij ING en daarnaast bij Rabobank en Accon avm adviseurs en accountants. Ik ben een ondernemende, enthousiaste en betrokken adviseur met veel kennis van zaken, die open, eerlijk en duidelijk is met passie voor het MKB!

IMG-20200426-WA0004

Tiehuis Zakelijk Advies

Ik ben in mei 2020 gestart met Tiehuis Zakelijk Advies. Het financieringslandschap is de afgelopen jaren enorme veranderd en complex geworden. Tiehuis Zakelijk Advies heeft de kennis en expertise om u goed te adviseren en ik help u graag bij het aanvragen van een nieuwe financiering, herfinanciering of het optimaliseren (financierings-APK) van uw bestaande financieringen. Ik heb direct toegang tot alle relevante zakelijke financiers in Nederland en daarbuiten en volg de ontwikkelingen op de voet. Hierdoor kan ik snel schakelen, meest passende financieringsoplossing zoeken en de beste voorwaarden aanbieden. 

Daarnaast ben ik als bedrijfsadviseur uw vertrouwenspersoon en sparringpartner om te klankborden over de huidige gang van zaken, twijfels en ambities. Hierbij help ik  ondernemers die in problemen zijn gekomen (voor uitdagingen staan) met de herstructurering van hun bedrijf en financiering.

Tiehuis Zakelijk Advies heeft een groot netwerk van onafhankelijke specialisten, zodat u optimaal geadviseerd wordt in alle facetten. Als persoon hecht ik veel waarde aan een persoonlijke en betrokken aanpak, overtref graag de verwachting en ga altijd voor het maximale resultaat. Tiehuis Zakelijk Advies heeft passie voor het MKB en is uw partner in de financiële wereld voor zakelijke financieringsvraagstukken en bedrijfsadvies.

IMG-20200317-WA0010_1584442911392
Missie en visie

Tiehuis Zakelijk Advies wil graag naast uw staan, met een persoonlijke benadering en werken vanuit vertrouwen met de blik vooruit. Ik ben een onafhankelijke adviseur die u volledig ontzorgt, zodat u zich kan focussen op het ondernemen. Hierbij is de communicatie open en positief kritisch met als doel u als ondernemer te helpen en daar te krijgen waar u met uw  bedrijf naartoe wil.