Bedrijfsadviseur

Sparringpartner en vertrouwenspersoon

Veel bedrijven in het MKB missen een vertrouwenspersoon en sparringpartner om te klankborden over de huidige gang van zaken, twijfels en ambities. Wat ziet u als u de peilstok in uw eigen onderneming steekt? Draait uw bedrijf in de juiste versnelling of gaat dit met horten en stoten? Wat zijn uw ambities voor de toekomst en hoe wilt u dit realiseren?

Dat zijn allemaal vragen waar ondernemers vaak over nagedacht hebben maar niet concreet hebben aangepakt, uitgewerkt en in de praktijk gebracht. Hier maakt Tiehuis Zakelijk Advies het verschil. Ik kijk met een positief kritische blik naar uw bedrijf, processen en ambities. Hierbij maak ik het niet onnodig ingewikkeld. Het kan zijn dat er behoefte is om één keer per maand te sparren over de huidige gang van zaken en ambities, of ik maak een analyse van uw bedrijf. Hierbij richt ik mij op onderdelen die voor u belangrijk zijn zoals bijvoorbeeld: het verdienmodel, inkoopbeleid, managementinformatie of personeelsmanagement. Ik maak daarna samen met u een plan van aanpak over welke zaken we willen verbeteren en hoe we dit gaan aanpakken.

Kortom, Tiehuis Zakelijk Advies is ondernemend en no-nonsens en dit zie je ook terug in mijn aanpak en advies: eerlijk, duidelijk en praktisch, met de blik vooruit!