Lease

Lease is een financieringsvorm waarbij de financiering is gekoppeld aan één of meerdere specifieke objecten. Dit kan gaan om duurzame productiemiddelen zoals machines of transportmiddelen zoals een bedrijfsbus en vrachtwagen. Maar ook specifieke objecten, zoals een heftruck, kraan en containers zijn prima financierbaar. Lease wordt aangeboden in diverse vormen, waarvan financial lease, operational lease en Sale en Lease back de meest bekende vormen zijn. Het voordeel van lease is dat het gefinancierde object het  onderpand is en er verder geen of weinig zekerheden hoeven worden afgegeven. Daarnaast zijn de tarieven scherp en kan object tot 100% gefinancierd worden.

Wij helpen u graag aan de beste oplossing

Een leaseaanvraag kan complex zijn als u uw financiering al wilt regelen maar het object nog gemaakt moet worden (deelbetalingen) of levering vanuit buitenland geschiedt. Daarnaast kan er onduidelijkheid zijn omtrent de inhoud en tenaamstelling van de factuur en betaling van btw.

Tiehuis Zakelijk Advies heeft de kennis om u hierover goed te adviseren en samenwerkingsverbanden met verschillende partijen die alle vormen van lease aanbieden. Daag mij eens uit en laat uw lease offerte eens vergelijken.